Door contacten met bijvoorbeeld opdrachtgevers of omwonenden bij saneringswerkzaamheden blijkt telkens weer dat er nog veel onduidelijk is over asbest en asbestverwijdering. Tevens blijken er veel mensen verkeerd geïnformeerd. Door middel van onder andere foto en video proberen we bij Clevers asbestsanering daar verandering in te brengen.

Mocht u vragen hebben kunt u ons natuurlijk en altijd geheel vrijblijvend mailen of bellen!

Youtube Clevers Asbestsanering

Onze informatievideo’s uit de reeks ”Asbestherkenning”.

Door de populariteit van deze video’s blijkt maar weer dat er maar weinig bekend is over de diverse asbesthoudende toepassingen en bijbehorende informatie. We hebben geprobeerd de meer voorkomende typen overzichtelijk te maken middels een aantal korte video’s.

Foto Clevers Asbestsanering

Naast video’s maken we natuurlijk ook veel foto’s. Meestal voor onze interne opleidingen/beoordelingen maar ook om eventueel aan te kunnen tonen welke werkwijzen we op een specifieke klus hebben gebruikt als daar vragen over zijn door bijvoorbeeld opdrachtgevers of instanties.

Op onze foto pagina kunt u een aantal van deze foto’s bekijken.

Youtube Clevers Asbestsanering

”Clevers aan het werk”

Wij maken van elke klus opnamen voor instructie- en interne beoordelingsdoeleinden. Op deze pagina een paar voorbeelden zodat ook u eens kunt zien hoe we te werk gaan.

Nieuwsberichten Clevers Asbestsanering

Natuurlijk is er op de reguliere omroepen en de rest van het internet ook veel beeldmateriaal te vinden. Op de TV pagina vind je de video’s uit bijvoorbeeld het nieuws en andere programma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *